4

Hogyan motiválja magát egészséges életmódra

Sok dolog van, ami útban lehet, amikor egészséges életmódot próbál élni. Ütemtervünk tele kötelezettségvállalásokkal, amelyek megnehezítik a rendszeres rutin létrehozását, mint például a hosszú műszakok vagy éjszaka végzett munka, a tanulás, miközben munkát is végeznek,  kiegyensúlyozzák a gyermekvállalást, a munkát vagy a tanulást. Függetlenül attól, hogy milyen okok miatt lehet nehéz fenntartani az egészséges életmódot, vannak apró változások, amelyeket megtehetsz, hogy motiváld magad, hogy maradj healthy.

Be pozitív magad felé. Ha egy ideig anélkül, hogy egészségesen gyakorolna vagy étkezne, ez rendben van, és nem szabad rosszul érezni magát vagy bűntudatot. Függetlenül attól, hogy a jelenlegi életmód, akkor új szokások, hogy pozitív változásokat a jólét. A pozitív önbizalom annyira fontos. Hidd el a saját képességét, hogy módosítsa az egészségügyi szokások, vagy bármely más szempontból az életmód szeretne.

Reális célok kitűzése

1Állítsa be a célokat. Beállítása magát reális célok egy nagyszerű módja annak, hogy tartsa magát motivált, hogy egészséges maradjon. Ha például szeretne kezdeni, vagy menjen vissza gyakorlása, beállítása magát a cél, amit szeretne elérni egy bizonyos időn belül segíthet, hogy tartsa meg a pályán. A cél lehet valami, mint aktív egy bizonyos számú alkalommal egy héten, csatlakozott a rekreációs csapat sport vagy edzés osztály, vagy mastering egy adott jóga szakaszon. Vannak nagyszerű alkalmazások, amelyek segítenek.

A fitness célok beállításában, valamint ragaszkodni hozzájuk is, mint például a kanapé az 5K alkalmazáshoz. Ön is iratkozzon fel egy jótékonysági séta vagy Parkrun, vagy egy mini maraton. Kisebb változtatások az egészségesebb lehetőségek túlórában
Úgy tűnhet, nehéz ragaszkodni az egészséges táplálkozás, ha van, hogy teljesen megváltoztatni a jelenlegi étrend és étkezési szokások. Ehelyett, ha azt szeretnénk, hogy egészségesebb döntéseket, kezdeni kicsi, majd válasszon egy változás, hogy mit eszik naponta, így kezelhetőbb. Például, ha úgy gondolja, hogy túl sok feldolgozott ételt vagy húst eszik, úgy dönt, hogy napi egy étkezését valami növényre változtatja.

Általános előnyök

2Ne feledje, hogy a fogyás nem lehet az elsődleges hangsúly az egészségesebb étrendre való áttérésre. Egy egészségesebb hangsúly lehet az általános előnyöket, hogy miután a kiegyensúlyozott étrend lehet a test és az elme. Gyakorolja az Önnek megfelelő módot. Nehéz lehet motivált maradni a testmozgásra, ha úgy érzi, hogy nincs ideje, vagy nem élvezi. Rengeteg módja van, hogy elfér gyakorlat a napi rutin anélkül, hogy feláldozni csinál valamit élvezni. Kis változtatások, például az ingázás séta vagy kerékpározás része, az ebédszüneti edzés vagy a vízforraló főzése közben segíthet abban, hogy illeszkedjen a testmozgáshoz, még akkor is, ha nem gondolja, hogy van ideje.

Olvassa el a cikket, hogyan kell gyakorolni, ha nincs ideje, hogy többet megtudni, hogyan lehet időt gyakorolni. Ismét nem kell nagy változtatásokat végrehajtania; a kis szokások idővel mindent megváltoztathatnak. Gyakorlat valaki mással
Gyakorlása egy másik személy lehet egy jó módja annak, hogy maradjon motivált, mint akkor nyomja egymást, hogy még mindig gyakorolja a nap, akkor nem érzem, hogy szeretné. Ha valaki mással gyakorol, akkor is kihívhatja egymást, hogy minden alkalommal kissé tovább tolja magát. Megy gyakorolni osztályok is lehet egy nagyszerű módja annak, hogy motivált marad, mint akkor úgy érzi, egy közösség része, miközben dolgozik, szórakozás.

Tartsa be a rendszeres testmozgást

3Szerzés legalább 8 óra alvás egy éjszaka segíthet eltartás ön motivált egész nap lesz több energiát csinálni, ami fontos neked. Kombinálásával alvás, a kiegyensúlyozott étrend és a testmozgás a szervezet lesz több energiát. A megnövekedett energiaszintek segíthetnek abban, hogy motivált legyen mind az egészséges életmód vezetésére, mind az életed más aspektusaira. Érdemes időt arra, hogy rangsorolja magát. Vezető az egészséges életmód segíthet javítani a hangulat, a koncentráció, a mentális egészség, valamint az általános jólét.

A forgalmas menetrend, nehéz lehet lépést tartani a rendszeres testmozgás. De tudod, hogy fontos az egészség és a fitness, hogy élvezze a jó életminőséget, leginkább az idős korban. Kezdve a kis célok, ami egy rutin, és megtalálni az inspiráció forrása, hogy tartsa meg motivált elengedhetetlen, hogy elérje a fitness célok.

Motiválja magát az edzésre. Valószínűleg nem emlékszel, mikor edzettél utoljára. Ez a valóság lehet riasztó, mert megfosztja magát egy esélyt, hogy erősítse az izmokat, növeli a kitartást, javítja a légzést, és szabályozza a vérnyomást. Fontos, hogy rendszeresen dolgozzanak ki, hogy javítsa a kardiovaszkuláris egészség és a pszichológiai jólét. Íme négy intelligens módszer arra, hogy motiválja magát a rendszeres testmozgásra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *